Over #Laatonsaanbidden

God buiten aanbidden

LaatOnsAanbidden is geboren vanuit het hartsverlangen om samen God te kunnen blijven aanbidden in een tijd waarin de coronapandemie ons land beheerst. Juist nu is het zo belangrijk om onze stem te laten horen. We respecteren de regels, en komen samen om Hem te aanbidden en ons land te zegenen. Hiervoor organiseren we regelmatig manifestaties in de open lucht. 

Een geluid van hoop

Het team van LaatOnsAanbidden wil een hoopgevend geluid laten horen. Wij geloven dat God een frisse wind wil laten waaien door Nederland, met een boodschap van hoop, kracht, genezing en herstel.

Onze focus ligt op God aanbidden en Zijn kracht zien. Aanbidding is een uitnodiging aan God onder ons te bewegen. Wanneer Zijn tastbare aanwezigheid onder ons is, geloven we dat velen tot geloof zullen komen en vele levens veranderd zullen worden.

Wij gaan op tour

door Nederland om Jezus op de straten, velden en in de steden bekend te maken. Ook jij kan ons ontvangen in jouw gemeente of stad. In 2021 willen we graag ook weer (minimaal) elke maand een evenement houden. We werken hiervoor graag samen met lokale kerken en initiatieven. Wil je ons graag (vanuit je kerk) uitnodigen? Neem dan contact met ons op!